Get Adobe Flash player

Stipendije za 12 radobojskih studenata


Općinski načelnik donio je odluku o dodjeli stipendija za ukupno 12 studenata koji su podnijeli prijavu na natječaj i ispunili kriterije za dodjelu stipendija.

Općina Radoboj je krajem listopada ove godine raspisala natječaj za dodjelu 10 studentskih stipendija za akademsku godinu 2019./2020. Na natječaj je pristiglo dvadeset prijava. Povjerenstvo za dodjelu stipendija razmotrilo je zaprimljene prijave i utvrdilo rang listu studenata prema ostvarenim bodovima. Od dvadeset zaprimljenih prijava, sve prijave udovoljavaju uvjetima Natječaja.
Obzirom na broj studenata sa istim brojem bodova, Općinski načelnik donio je Izmjenu odluke o broju dodijeljenih stipendija pa će se stipendije za akademsku godinu 2019./2020. dodijeliti studentima koji se nalaze na prvih 12 mjesta rang liste.

 

 Izmjena zaključka o dodjeli stipendija 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Korona virus

corona

Općina prijatelj djece

NK Radoboj

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.