Obavijest mještanima o izdavanju propusnica


Poštovani mještani!

S obzirom da na pojedinim područjima postoji znatno povećani rizik od prijenosa koronavirusa, a kako bi se smanjila mogućnost daljnjeg širenja bolesti, Nacionalni Stožer Civilne zaštite Republike Hrvatske donio je dana 23.03.2020. Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj (u daljem tekstu Odluka).

 Odluka 

Člankom II. Odluke propisano je na koje se aktivnosti/djelatnosti predmetna zabrana ne odnosi uz posjedovanje važeće propusnice. Tako je po osnovi točke II. e propisano da se uz posjedovanje propusnice zabrana ne odnosi na „vitalni obiteljski razlog, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnja hrane i osnovnih potrepština“. Za izdavanje propusnice prema prethodno navedenom razlogu potrebno se obratiti Stožeru civilne zaštite Općine Radoboj, Radoboj 8.


Opravdani zahtjev za izdavanje propusnice pod točkom II.e Odluke možete poslati mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ga unutar radnog vremena od 7 - 15 h dati na telefon 049/349-109, 091/349 1101, 091/349 1103 putem kojeg će ga popuniti dežurna osoba.
Na temelju nužno opravdanog zahtjeva će vam biti izdana propusnica koju možete dobiti mailom ili podići osobno u prizemlju Općine Radoboj (prednja ulazna vrata sa zvonom-uz najavu na telefon 049/349-109) radnim danom u vremenu od 8 – 12 sati. Opravdani zahtjevi koji se zaprime u tekućem danu do 12 h biti će obrađeni unutar istog dana i dostavljeni putem mail adrese, dok će svi zaprimljeni opravdani zahtjevi nakon 12 h unutar tekućeg dana biti obrađeni i poslani do 10 h sljedećeg radnog dana.

Zahtjev koji upućujete mora sadržavati:
• Ime i prezime, adresu i OIB građana
• Razlog korištenja
• Podatke osoba do kojih trebate otići (vrijedi samo za one koji to moraju napraviti iz skrbi i vitalnih obiteljskih razloga)
• Vrijeme korištenja; dan(___) u vremenu (od – do)

• Kontakt telefon podnositelja

   Zahtjev za propusnicu 

Stožer civilne zaštite Općine Radoboj jedino i isključivo može izdati propusnice ukoliko se radi o nužno opravdanim vitalnim obiteljskim razlozima, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština koje ne mogu obaviti unutar mjesta prebivališta.

Molimo mještane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera, te racionalno koriste mogućnost dobivanja propusnica (npr.; nabavku osobnih potrepština i potrebnih stvari izvan mjesta prebivališta organiziraju unutar jednog dana). 

Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji.

Stožer Civilne zaštite Općine Radoboj.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.