Get Adobe Flash player

Pomoć stradalima u razornom potresu


Zahvaljujemo se svim mještanima Općine Radoboj koji su pomogli i koji će u narednim danima pomoći mještanima Petrinje, Gline, Siska i okolnih mjesta.
Općina Radoboj će pomoći za stradale prikupljati isključivo u suradnji sa Gradskim društvom Crvenog križa Krapina. Pozivamo sve koji žele pomoći stradalima u ovom razornom potresu da prikupljaju potrebnu pomoć sukladno popisu artikala koji je objavio Hrvatski Crveni Križ. Savjet mladih Općine Radoboj donacije će prikupljati u Općinskoj zgradi u centru Radoboja, na adresi Radoboj 8, danas, 30.12.2020. do 15,30 sati, nakon čega će sve zaprimljene donacije dostaviti Gradskom društvu Crvenog križa Krapina.
S obzirom da su se na društvenim mrežama pojavili razni lažni računi za uplatu donacija stradalima u potresu, pozivamo sve koji žele uplatiti donaciju u novcu da to učine na račun otvoren kod Hrvatskog Crvenog križa, sukladno uputama objavljenim na slijedećem linku:

LINK CRVENI KRIŽ 

Za koordinaciju volontera u pružanju pomoći biti će također zaduženo Gradsko društvo Crvenog križa Krapina, kontakt osoba Ksenija Jurinjak (099/371-1411, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) te stoga molimo sve potencijalne volontere da se jave u Gradsko društvo Crvenog križa, na navedeni kontakt, koje će ih u slučaju potrebe kontaktirati sa detaljima o potrebnoj pomoći

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.