Još jedan projekt u Općini Radoboj


Kreativno online naziv je projekta prijavljenog od KUD-a „Zagorec“ Radoboj u partnerstvu s Općinom Radoboj i Muzejom Radboa. Projekt je prijavljen na poziv Umjetnost i kultura online (UP.02.1.1.14.) objavljen od strane Ministarstva kulture i medija. Projektni je prijedlog odobren za financiranje temeljem Odluke o financiranju od 8.ožujka 2021. godine.

Vrijednost projekta iznosi 347.715,13 kuna i u 100% će se iznosu financirati od strane ESF-a.

Projekt Kreativno online namijenjen je starijima od 54 godine i mladima do 25 godina. Realizacijom projekta će se unaprijediti i poboljšati umjetničke i kulturne aktivnosti u Općini Radoboj koje će se održavati putem online radionica prilagođenima trenutnim uvjetima. To su radionice iz raznovrsnih područja: kreativnog pisanja, kiparstva, likovne i glazbene umjetnosti, dramske, filmske i kazališne umjetnosti i mnoge druge zanimljive radionice. Svrha je projekta potaknuti edukativnu i razviti kulturno-umjetničku komponentu i vještine naših mještana uz online povezivanje i druženje s drugim vršnjacima koji imaju slične interese kako bi i dalje unatoč trenutnoj epidemiološkoj situaciji razvijali socijalnu interakciju u svrhu sprječavanja socijalne isključenosti.

Aktivnosti predviđene ovim projektom i nadalje će poboljšavati kvalitetu života starijih osoba, što se već uvelike čini unutar projekta Aktivni i nakon 65-e!, a ujedno će i obogatiti daljnje aktivnosti u koje će ovim projektom biti uključeni i djeca i mladi!

Čestitamo KUD- u „Zagorec“ Radoboj na uspješnoj prijavi i odobrenju projekta Kreativno online!

  • Slika_1
  • Slika_2
  • Slika_3
  • Slika_4
  • Slika_5

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.