Održano predavanja GDCK Krapina


Općina Radoboj nositelj je projekta „Aktivni i nakon 65-e“. Projekt obuhvaća organizaciju mnogih zanimljivih i edukativnih radionica i predavanja kojima se nastoji potaknuti društveni život i ispuniti svakodnevica za naše 65+ mještane. Tako je ovu srijedu za naše mještane u prostoru DVD-a u Radoboju održano edukativno predavanje od strane Gradskog društva Crvenog križa Krapina, partnera općine Radoboj na projektu na temu „Pravilni postupci kod mogućih svakodnevnih nezgoda“. Predavanju su prisustvovali i članovi njihove obitelji da se i sami informiraju i educiraju o važnim temama za poboljšanje kvalitete života njihovih ukućana.
Osim što pohađaju raznovrsne radionice na kojima imaju priliku slušati zanimljiva predavanja, stjecati znanje rada na tabletu i laptopu, izrađivati raznovrsne ukrase, pripremati jelo po izboru, vježbati te hodati na šetnje, naši mještani koriste i usluge frizera i fizioterapeuta. U planu odlasci u kino i toplice te na izlet! Svi zainteresirani mještani mogu se predbilježiti za odlazak u kino u Krapinu, kao i za kupanje u Krapinskim toplicama kao dodatnu aktivnost kojom će se nastojati pružiti razonoda i rekreacija našim mještanima. Također, krajem mjeseca predviđen je odlazak na izlet.
Ne treba zanemariti i vježbanje!
S obzirom na izuzetnu važnost fizičke aktivnosti radi održavanja vitalnosti organiziraju se sportske radionice. Tako da sljedeći tjedan, u ponedjeljak, 15. 03., s početkom u 10:40 sati, održati će se sat „Korektivne gimnastike“. U srijedu, 17. 03., u 10:00 sati očekuje nas nova keramička radionica gdje će se polaznicima pružiti mogućnost oblikovanja gline na lončarskom kolu i pokazati način izrade željenog predmeta. Radionice će se održati u prostoru DVD-a u Radoboj u navedenim terminima.
Svi ste dobrodošli!
*Raspored i termine održavanja svih radionica možete vidjeti na internetskoj stranici Općine Radoboj www.radoboj.hr i društvenim mrežama.

  • Foto_1
  • Foto_2
  • Foto_3
  • Foto_4
  • Foto_5
  • Foto_6

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.