Posjet radobojskim znamenitostima


Općina Radoboj, Muzej Radboa, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Krapinsko-zagorske županije Zagorje zeleno i Udruga umirovljenika 65+ Radoboj organiziraju besplatne obilaske uz stručno vodstvo Muzeja Radboa, Hiže vinove loze i Radobojskog trnaca za svoje starije i umirovljene mještane.

Prošli petak postav muzeja i Hiže vinove loze posjetili su mještani iz naselja Radobojsko Strahinje gdje su razgledali bogati postav i doznali mnoge zanimljivosti iz prošlosti našeg kraja. Time su stekli jednu divnu uspomenu kroz autentičan doživljaj povijesti našega kraja što je neprocjenjivo bogatstvo koje trudimo njegovati i širiti u našoj zajednici te stvoriti osjećaj pripadnosti i ponosa prema svome zavičaju.
Planiraju se po naseljima daljnji besplatni obilasci naših prirodnih i povijesnih posebnosti za sve zainteresirane umirovljene mještane, a za više informacija i predbilježbe možete kontaktirati predsjednika udruge umirovljenika 65+ Radoboj Dragutina Gerića na broj mobitela 098/ 378-382 i voditelja dnevnih aktivnosti projekta Aktivni i nakon 65-e! Alena Strahineca na broj 099/3469-009 te prateći naše društvene mreže i objave na web stranici Općine www.radoboj.hr.

  • Foto_1
  • Foto_2
  • Foto_3
  • Foto_4
  • Plakat

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.