Get Adobe Flash player

"Razvijaj se i rasti, penji se do vrha"


Projekt „Razvijaj se i rasti, penji se do vrha!“ uspješno je realiziran tijekom 2020. godine od strane Društva Naša djeca Radoboj i projektnog partnera Osnovne škole Side Košutić Radoboj. Projektom je izgrađena i montirana stijena za penjanje u Sportskoj dvorani OŠ Side Košutić i provedena je edukacija učiteljskog kadra i učenika o pravilnom provođenju sportskog penjanja od strane instruktora za penjanje.
Nastavak u realizaciji projekta ostvario se nabavkom strunjača za stijenju za penjanje i pojaseva za pričvršćivanje strunjača kako bi djeca prilikom penjanja imala maksimalnu sigurnost, a ujedno kako bi se i sama stijena zaštitila od oštećenja.
Nabavka strunjača i pojaseva realizirana je sredstvima Krapinsko-zagorske županije i Općine Radoboj koji su već u početnoj fazi realizacije projekta prepoznali važnost ove popularne sportske rekreacije i maksimalno podržali realizaciju ovog projekta.
Nadamo se da ćemo uskoro biti u mogućnosti penjati se do vrha! i uživati u novom obliku dobre zabave.

  • Foto_1
  • Foto_2

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.