Get Adobe Flash player

Novi projekt Društva Naša djeca Radoboj


Društvu Naša djeca Radoboj odobreno je 50.000,00 kn od strane Zaklade „Hrvatska za djecu“ za realizaciju projekta „Pumptrack Radoboj“. Projekt će se realizirati u partnerstvu s Općinom Radoboj u sljedećoj godini, do 1. studenog 2022.
Potaknuti brigom o djeci i mladima i o njihovom zdravlju, Društvo Naša djeca Radoboj u partnerstvu s Općinom Radoboj prijavilo je projektni prijedlog pod nazivom „Pumptrack Radoboj“ na Javni poziv za podnošenje prijava za su(financiranje) programa i projekata Zaklade „Hrvatska za djecu“.
Projektni prijedlog pozitivno je ocijenjen i odobren za financiranje, a cilj projekta je je izgradnja pumptrack poligona u Radoboju za bicikle i ostala dječja vozila na kotače kojim želimo pružiti više atraktivnih, novih sadržaja usmjerenih na razvoj i zdravlje mlade populacije, na veću fizičku aktivnost, trening, sudjelovanje u sportu i bavljenje sportom te usađivanje radnih navika kod djece i odgajanje u sportskom duhu. Pumptrack predstavlja asfaltni poligon za bicikle na kojima djeca mogu voziti sa i bez pedaliranja, a radi se o neprekidnoj petlji ravnina i uzvisina po kojoj se može voziti. Oblik pumptracka omogućuje zabavnu, ali i sigurnu sportsku aktivnost, te omogućuje brzo stjecanje vještina kretanja kroz različite sportske discipline, nudeći gotovo neograničene mogućnosti napredovanja.
Pumptrack Radoboj tako će postati dio atraktivne sportske infrastrukture u Radoboju kao i zabavan vid druženja i sportske zabave koji omogućuje djeci i mladima stjecanje i korištenje novih, modernih i urbanih sportskih disciplina.

  • Pumptrack-Radoboj

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.