Get Adobe Flash player

Kalendar odvoza komunalnog otpada u 2022. godini


Prema novom kalendaru odvoza komunalnog otpada za 2022. godinu, koji ovih dana stiže na kućne adrese svih korisnika usluge odvoza komunalnog otpada na području davatelja javne usluge društva KRAKOM, d.o.o. Krapina, mijenja se termin odvoza otpada koji inače pada na neradni dan u tjednu. Ukoliko neradni dan pada u ponedjeljak ili utorak odvoz otpada izvršit će se prethodnu subotu, a ukoliko neradni dan pada u srijedu, četvrtak ili petak odvoz će se izvršiti nadolazeće subote.

Obavještavamo građane da i ove godine provodimo akciju organiziranog prikupljanja božićnih drvaca.

Prikupljanje će se provesti u periodu od 10. - 14. siječnja 2022. godine sukladno rasporedu odvoza spremnika za reciklabilni otpad.

Mole se cijenjeni korisnici da svoja drvca stave uz spremnik ili na prvu zelenu površinu na način da se ne ometa promet te da je moguć pristup specijalnom vozilu za odvoz otpada.

Drvca će se prikupljati zasebno od reciklabilnog otpada i predati na oporabu ovlaštenom zbrinjavatelju specijaliziranom za izradu biomase.

Razvrstavanjem i recikliranjem zajednički brinemo o okolišu!

 Obavijest o odvozu otpada u 2022. godini.

 Kalendar odvoza otpada u 2022. godini

 Raspored odvoza glomaznog otpada u 2022. godini 

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.