Get Adobe Flash player

Besplatni udžbenici u novoj školskoj godini


Općina Radoboj već petu godinu zaredom osigurava udžbenike za učenike od prvog do osmog razreda koji pohađaju Osnovnu školu Side Košutić u Radoboju te područne škole u Jazvinama i Gornjoj Šemnici. Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu Općine Radoboj za 2018. godinu, a osim Općine Radoboj udžbenike za 39 djece slabijeg imovinskog stanja, djecu samohranih roditelja te djecu iz obitelji s troje i više djece osiguralo je Društvo naša djeca Radoboj kroz projekt „Spremni za školu 2“ prijavljen na natječaj Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Uz udžbenike, kroz ovaj projekt učenicima je podijeljen školski pribor, trenirke, majice, papuče i školske torbe ukupne vrijednosti 40.000 kuna.

Osnovna škola Side Košutić Radoboj ušla je u eksperimentalni program „Škola za život!“ Ministarstva znanosti i obrazovanja pa je udžbenike za prvi i peti razred, dio predmeta iz sedmog razreda te udžbenike iz informatike za sve razrede osnovnih škola osiguralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

  • IMG-4338
  • IMG-4339
  • IMG_4335

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Općina prijatelj djece

NK Radoboj

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.