Završile Informatičke radionice

3 U sklopu projekta „Dnevne aktivnosti za starije osobe“

 

Dobra stara poslovica nam kaže „Od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba.“ U duhu toga, odlučili su se povesti naši građani treće životne dobi te su se veselo vratili u đačke klupe, ali ovaj put umjesto bilježnice i olovke obavezan školski pribor im je bilo računalo.
Polaznici su naučili pristupiti vlastitim dokumentima, slikama, videima i slično, a nakon toga smo obradili program Microsoft Word i igrali se sa pisanjem i obradom teksta. Pisanje im se veoma svidjelo pa su tako uživali u mijenjanju boje i fonta napisanih rečenica. Najzabavniji dio je uslijedio kada su počeli učiti što je Internet i kako funkcionira izmjenjivanje e-pošte.
Sve u svemu, jako smo zadovoljni napretkom koji se mogao vidjeti kroz održavanje tečaja, te unatoč tome što se neke stvari trebaju nekoliko puta ponoviti da bi se zapamtile ponosni smo na volju i želju za radom svih svojih učenika.
Informatička radionica održana je u sklopu projekta „Dnevne aktivnosti za starije osobe“ uz financijsku podršku „Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku“.
Voditeljica dnevnih aktivnosti Nikolina Tepuš

Copyright © 2018 Općina Radoboj. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).