Get Adobe Flash player

Projektne aktivnosti idu dalje! - radionice u veljači


Sportsko - kulinarske aktivnosti i radionice 

U sklopu provedbe projekta “Aktivni i nakon 65-e!” održane su nove radionice. Sukladno tome, prošli petak održana je sportsko-rekreativna radionica na temu nordijskog hodanja, kroz koju se, uz stručno vodstvo trenera polaznike educira o pravilnoj tehnici nordijskog hodanja. Za potrebe održavanja radionice, polaznici imaju na raspolaganju potrebnu opremu - nordijske štapove. Nakon održanog treninga, polaznici su nastavili druženje uz fini gulaš pripremljen na kulinarskoj radionici.
Projektne aktivnosti se nastavljaju i to već sutra kada će se održati kulinarska i informatička radionica. U petak će se, uz kulinarsku radionicu ponovo održati sportsko-rekreativna radionica. Za više informacija o samom projektu i predbilježbu na jednu od radionica, slobodno možete kontaktirati Voditelja dnevnih aktivnosti projekta Alena Strahineca na broj 099/3469-009.

 • Foto_1
 • Foto_2
 • Foto_3
 • Foto_4

 Informatičko - kulinarska radionica; sve veći broj polaznika 

Sa dolaskom toplijih dana i poboljšanjem epidemiološke situacije, raste obujam aktivnosti projekta „Aktivni i nakon 65-e! Sudjelovanjem u projektnim aktivnostima, polaznicima radionica se pruža jedinstvena prilika da obogate svoje slobodno vrijeme, da se malo podruže u ugodnoj atmosferi, pripreme jelo ili kolač po izboru te ga zajedno degustiraju, ali i usput nauče nešto novo. Sukladno tome, u srijedu su održane kulinarska i informatička radionica na temu  „Osnove rada tableta i laptopa“. Za okrjepu i lakše praćenje sadržaja predavanja, polaznici su pripremili sirne štrukle te kiflice. Projektne aktivnosti se nastavljaju već danas kada je u planu sat nordijskog hodanja u okviru sportsko-rekreativne radionice. Za više informacija o projektu i predbilježbu na jednu od radionica, slobodno možete kontaktirati Voditelja dnevnih aktivnosti projekta Alena Strahineca na broj 099/3469-009.

 • Foto_1
 • Foto_2
 • Foto_3
 • Foto_4

 Radionica - nordijsko hodanje 

Projekt Općine Radoboj, „Aktivni i nakon 65-e!  uključuje čitav niz besplatnih aktivnosti namijenjenih osobama s navršenih 65 godina i više koje imaju prebivalište na području Općine Radoboj. Kroz planirane aktivnosti projekta, mještani imaju mogućnost sudjelovanja u mnogim zanimljivim radionicama čime im se pruža jedinstvena prilika da se uključe u društveni i kulturni život zajednice. Provode se kulinarske, keramičarske i druge vrlo zanimljive i kreativne radionice. Krenulo se i sa održavanjem sportskih radionica, točnije tečajem nordijskog hodanja, koje predstavlja izuzetno kondicijski djelotvornu i zabavnu aktivnost gdje se uz stručno vodstvo trenera polaznike educira o pravilnoj tehnici nordijskog hodanja. Jedanput na tjedan održati će se sportske radionice u vidu nordijskog hodanja!

Ovim putem pozivamo sve mještane s navršenih 65 godina i više da se uključe u nordijsko hodanje i to već sutra! Polazak je u 10:30 ispred DVD- a Radoboj.
Za termine daljnjih treninga kao i za sudjelovanja na ostalim radionicama molimo kontaktirajte voditelja dnevnih aktivnosti Alena Strahineca na broj na broj 099/3469-009

 • Foto_1
 • Foto_2
 • Foto_3
 • Foto_4

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.