Sanacija klizišta u Općini Radoboj


Proteklih godina na području općine Radoboj pojavilo se nekoliko klizišta koja su prijetnja kako komunalnoj infrastrukturi na području naše općine - nerazvrstanim cestama, tako i obiteljskim kućama. Ovih dana završeni su radovi na sanaciji još dva takva klizišta - u Orehovcu Radobojskom kod kućnog broja 26, te u Radoboju kod kućnog broja 440. Navedena sanacija financirana je dijelom iz sredstava Hrvatskih voda, u sklopu Programa radova sanacije klizišta, a djelom iz sredstava proračuna Općine Radoboj. Ukupna vrijednost izvedenih radova na sanaciji ova dva klizišta iznosila je 619.512,50 kuna sa PDV-om.
Završetkom radova na sanaciji ova dva klizišta, nažalost nisu sanirana sva klizišta na području općine Radoboj. U toku su pripreme za provođenje istražnih radova i izradu geomehaničkog elaborata za sanaciju još dva klizišta, za koja će se sredstava osigurati u Proračunu za 2020.godinu.

  • Slika 1
  • Slika 2

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.