Modernizacija javne rasvjete


U naselju Orehovec Radobojski izvršena je zamjena 74 komada svjetiljki za cestovnu rasvjetu čime će se znatno doprinijeti i sigurnosti u odvijanju prometa. Zamjenom dotrajalih i ekolološki neprihvatljivih svjetiljki osigurat će se znatna ušteda energije, te u velikoj mjeri smanjiti svjetlosno onečišćenje, čime će biti ispunjene svi zakonski uvjeti vezano za zaštitu od svjetlosnog onečišćenja. Ovime se nastavlja započeta ideja da se svake godine u jednom naselju na području naše Općine stare svjetiljke zamijene sa suvremenom i ekološki prihvatljivom rasvjetom.
Općina Radoboj preuzela je svoj dio odgovornosti za promišljanje o energetskom razvitku, te će time nadamo se doprinijeti pozitivnim promjenama koje će imati odjeka ne samo na naše mještane, već i na širu društvenu zajednicu. Cilj nam je postati dobar primjer prakse za kojim će se povoditi ostali članovi našeg društava uključujući poduzetnike, mještane, udruge i sve ostale, a sve u cilju povećanja opće kvalitete života naših mještana.

  • Slika_1
  • Slika_2
  • Slika_3

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.