Get Adobe Flash player

Ažuriranje evidencije korisnika grobnih mjesta


Općina Radoboj je još tokom 2010. godine uvođenjem novog računalnog programa ažurirala dotadašnju evidenciju korisnika grobnih mjesta, te se od tada ista ažurira svake godine. S obzirom da za jedan manji dio grobnih mjesta grobna naknada nije plaćena već više godina, te da za neka grobna mjesta nakon smrti korisnika nasljednici nisu dostavili Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Radoboj rješenje o nasljeđivanju iz kojeg je vidljivo tko je novi korisnik grobnog mjesta, a samo na temelju istog se mogu promijeniti podaci o korisnicima grobnih mjesta, djelatnici Jedinstvenog upravnog odjela su na takva grobna mjesta postavili obavijesti sa zamolbom da se novi korisnici jave u Jedinstveni upravni odjel Općine Radoboj ,kako bi se dobili točni podaci o korisnicima grobnih mjesta.

Ovim putem pozivamo još jedanput sve korisnike grobnih mjesta koji nisu dostavili potrebnu dokumentaciju za ažuriranje evidencije korisnika grobnih mjesta, da to učine u što je moguće kraćem roku, kako bi naše evidencije bile što točnije, a time se i smanjile pogreške prilikom slanja računa za godišnju grobnu naknadu.

  • Foto_1
  • Foto_2
  • Foto_3
  • Foto_4

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.