Get Adobe Flash player

Odobren projekt Društva Naša djeca Radoboj


Društvu Naša djeca Radoboj odobren je projekt „Sretni i zadovoljni u školi !“ u iznosu od 72.000,00 kuna prijavljen na Natječaj za dodjelu jednokratnih financijskih podrški za 2019. godinu Ministarstva demografije, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Projektne aktivnosti namijenjene su poboljšanju kvalitete života djece, polaznika Osnovne škole Side Košutić Radoboj i kao pomoć njihovim obiteljima, a uključuju financiranje dodatnog školskog materijala i pribora, opremu za nastavu tjelesne i zdravstvene kulture i školskih papuča.

Projekt „Sretni i zadovoljni u školi!“ drugi je zaredom projekt financiran iz Natječaja za dodjelu jednokratnih financijskih podrški, a njegovom realizacijom pokazati ćemo da mislimo na članove svoje zajednice, posebice na one najmlađe i njihove obitelji te djeci olakšati i omogućiti sretan i zadovoljan nastavak školovanja.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.