Get Adobe Flash player

Suradnja DND Radoboj i OŠ Side Košutić


Društvo Naša djeca Radoboj kreće u partnerstvu s Osnovnom školom Side Košutić Radoboj u realizaciju projekta „Razvijaj se i rasti, penji se do vrha!“

Još jedan projekt ove udruge odobren je za sufinanciranje od strane vladine Zaklade Hrvatska za djecu u maksimalnom iznosu od 100.000,00 kuna, a sveukupna vrijednost projektnih aktivnosti iznosi 199.317,20 kuna unutar kojih će se financirati izrada i postavljanje stijene za penjanje u Sportskoj dvorani u Radoboju te će se ujedno angažirati instruktor penjanja koji će educirati učiteljski kadar i djecu o pravilnom provođenju sportskog penjanja.

Djeci će se na taj način pružiti novi sadržaji i nove aktivnosti unutar sporta i rekreacije te će se ujedno i popularizirati sportsko penjanje u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima.

Svrha je ovog projekta briga o djeci i mladima te o njihovom zdravlju koje će ostvariti uvođenjem novog sportskog sadržaja, penjanja, unutar kojeg će djeca steći znanja, vještine, tehnike, te na kraju i dobru sportsku zabavu.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.