Get Adobe Flash player

Općini Radoboj dodijeljeno 300.000,00 kuna


U petak, 6. prosinca 2019. godine Općinski načelnik Anđelko Topolovec u Krapini je potpisao ugovor vrijedan 300.000 kuna kojim je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Općini Radoboj dodijelio bespovratna sredstva za projekt uređenja Hiže vinove loze – Faza II. Vrijednost građevinskih radova na ovom projektu iznosila je 2.853.752 kune i oni su u potpunosti završeni, a slijedi faza opremanja koja bi trebala biti završena do konca iduće godine.

Uređenjem objekta „Hiža vinove loze“ Radoboj će postati bogatiji za još jedan suvremeni interpretacijski centar u kojem će posjetitelji imati mogućnost kvalitetne prezentacije kulturno-povijesnih i zemljopisnih značajki te turističke i enogastronomske ponude Radoboja. Uz muzej Radboa, Hižu zagorskih štrukli na kojoj su već započeti građevinski radovi, Planinarski dom na kojem će također biti započeti radovi u proljeće iduće godine te uz već ranije završene projekte – Centar za prirodu Zagorje, Radobojski trnac, Staza orhideja i dr., Radoboj će pružati zaokruženu i cjelovitu ponudu posjetiteljima, a kroz razvoj turizma ostvariti će se pozitivni ekonomski učinci ne samo za Općinu i institucije vezane uz Općinu Radoboj već i za lokalno stanovništvo, OPG-ove i ostale subjekte koji će biti uključeni u pružanje usluga ili prodaju domaćih proizvoda.

  • Foto_1
  • Foto_2
  • Foto_3

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.