"Sretni i zadovoljni u školi"


U nedjelju, 29. prosinca 2019. godine organizirana je podjela školskog materijala i pribora, opreme za nastavu tjelesne i zdravstvene kulture i školskih papuča za 84. djece, polaznika Osnovne škole Side Košutić Radoboj u svrhu realizacije projekta „Sretni i zadovoljni u školi!“ kojeg je financiralo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu od 72.000,00 kuna.
Projekt „Sretni i zadovoljni u školi!“ drugi je zaredom projekt financiran iz Natječaja za dodjelu jednokratnih financijskih podrški Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a njegovom realizacijom želimo doprinijeti boljoj kvaliteti života djece iz socijalno osjetljivih skupina na području općine Radoboj, smanjiti socijalnu raznolikost i povećati socijalnu uključenost. Realizacijom projektnih aktivnosti nastojali smo pomoći članovima svoje zajednice, posebice onim najmlađima i njihovim obiteljima, te djeci olakšati i omogućiti sretan i zadovoljan nastavak školovanja uz pregršt nasmijanih dječjih lica.
 onim najmlađima i njihovim obiteljima, te djeci olakšati i omogućiti sretan i zadovoljan nastavak školovanja uz pregršt nasmijanih dječjih lica.

  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
  • Foto 6

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.