Get Adobe Flash player

Nastup NK Radoboj na turniru u Beču


Na tradicionalnom zimskom turniru održanom 11. i 12. siječnja u Beču u organizaciji SK Cro Vienna BD Gruppe sudjelovalo je oko 500 djece sa 30 ekipa iz Austrije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovačke. Međunarodni dvoranski turniru u malom nogometu organiziran je za uzraste U7, U8, U10 i U11, a sudjelovali su i Limači iz Nogometnog kluba Radoboj koji su sa svojom odličnom igrom osvojili prvo mjesto.

Na turniru su proglašeni i najbolji igrači - najbolji igrač skupine bio je Jan Gluhak (NK Radoboj), najbolji vratar Luka Lasić (NK Široki Brijeg), a najbolji strijelci turnira u ovoj kategoriji bili su Lukas Hlebec i Emil Oraić Fazlić (NK Radoboj), svaki sa po 6 golova.

Za limače NK Radoboj nastupili su: Filip Šalković, Jakov Risek, Tino Kiseljak, Dorijan Smrekar, Lukas Hlebec, Roko Hrvoj, Stjepan Ferk, Mateo Fruk, Matija Dlesk, Emil Opaić - Fazlić, Jan Gluhak i trener Danijel Klasić.

Limači su u Beču posjetili između ostalog i dvorac Schonbrunn, prekrasan park oko dvorca, centar Beča sa svim njegovim znamenitostima, vidikovac Kahlenberg, a bili su i gosti Hrvatskog veleposlanstva u Austriji, te su našem veleposlaniku uručili darove od Općine Radoboj.

Bravo Limači!

  • Foto_1 (800x600)
  • Foto_2 (800x600)
  • Foto_3 (800x600)
  • Foto_4 (600x800)
  • Foto_5 (800x600)
  • Foto_6 (800x600)
  • Foto_7 (800x600)

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.