Get Adobe Flash player

Obavijest mještanima starije životne dobi


U uvjetima epidemije bolesti COVID-19, a sukladno uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite u narednim danima potrebno je ograničiti kretanje starijih osoba na način da ostanu u svojim domovima kako bi spriječili zarazu bolesti COVID-19.

Molimo sve naše mještane starije životne dobi da se pridržavaju uputa Stožera, jer prema svim dosadašnjim informacijama starije osobe su najugroženija skupina koju bolest najviše i najjače pogađa.

U uvjetima ograničenog kretanja starije osobe koje žive same neće biti u mogućnosti osigurati si potrebne (neophodne) uvjete za život. Zbog brige za svoje najstarije mještane Općina Radoboj će organizirati dostavu osnovnih namirnica i lijekova samačkim i staračkim domaćinstvima kojima je takva pomoć i najpotrebnija.

Stoga pozivamo sve one kojima je potrebna pomoć vezana za osiguranje osnovnih životnih potrebe (lijekovi i hrana), da se obrate Općini Radoboj na telefon broj 049/349-110 i 349-109 u vremenu od 7,00 – 15,00 sati.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.