Get Adobe Flash player

Stožer Civilne zaštite Općine Radoboj


Zbog trenutne situacije u Hrvatskoj vezano uz epidemiju korona virusa (COVID-19) od osobitog je interesa zaštita zdravlja svih građana te se u cilju suzbijanja širenja ove zarazne bolesti donose određene odluke, mjere i upute.

Stožer Civilne zaštite Općine Radoboj otvorio je kontakt mail za mještane: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  na koji mještani mogu uputiti pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima oko širenja zarazne bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom.

Zbog povećanog interesa javnosti i medija, Vlada RH, Ministarstvo zdravstva, Hrvatski zavod za javno zdravstvo i MUP Ravnateljstvo civilne zaštite na svojim mrežnim stranicama objavljuje najnovija saznanja u vezi koronavirusa.
Navedena priopćenja sadržavaju aktualne podatke o broju oboljelih i savjete vezane uz sigurnost i zaštitu stanovništva, a iste možete pratiti i putem poveznice;

Radoboj/COVID-19.

Stoga apeliramo na sve mještane da prate i pridržavaju se navedenih mjera i uputa.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.