Get Adobe Flash player

Obraćanje Stožera civilne zaštite Općine Radoboj


Poštovani, 

Općina Radoboj i Stožer civilne zaštite svakodnevno prate preporuke, zaključke i upute Stožera civilne zaštite RH, Ministarstva zdravlja, Zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva unutarnjih poslova - Ravnateljstva civilne zaštite i drugih nadležnih ustanova i tijela, te sukladno istima Općina Radoboj i Stožer civilne zaštite poduzimaju mjere na području općine.


Otvoren je kontakt e-mail za mještane: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na koji mještani svakodnevno mogu upućivati pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima oko širenja zarazne bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom.
Također na službenoj Internet stranici Općine Radoboj dostupan je link „COVID-19“ putem kojeg mještani mogu pratiti i saznati sve relevantne informacije, postupanja i obavijesti o trenutnoj bolesti.


Nadalje, Stožer civilne zaštite u kontaktu je sa operativnim snagama Stožera – vatrogascima DVD-a Radoboj, DVD-a Gornja Šemnica i DVD-a Jazvine koji zajedno s članovima Stožera i Općinom Radoboj pomažu starijim i nemoćnim osobama (samačkim domaćinstvima) u dostavi hrane i lijekova, te obavljanju nužnih kućanskih poslova. Također, zajedničkom koordinacijom, obilaze teren, te ukoliko uoče mještane koji se ne pridržavaju mjera, upozoravaju i upućuju na provedbu zaštite sebe i svih ostalih mještana. Kao što znate Općina i Stožer zatvorili su dječja igrališta i zabranili javna okupljanja, kulturna, sportska i društvena događanja s ciljem daljnjeg provođenja mjera nadležnih institucija za suzbijanje širenja novog koronavirusa, te dodatne zaštite svih mještana.

Ukoliko imate saznanja za neke starije i nemoćne osobe (naročito samačka domaćinstva) kojima nema tko pomoći (ni rodbina, ni susjedi) pozivamo Vas da nas o tome obavijestite na telefon 049/349-109 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Zahvalni smo svim mještanima, ustanovama, tvrtkama, društvima, posebno liječnicima i bolničkom osoblju, djelatnicima Crvenog križa, vatrogascima, trgovcima, volonterima, te svima onima koji neposredno pomažu svojim sugrađanima i na bilo koji način u ovim teškim prilikama, doprinose dobrobiti društva u cjelini. Pozivamo sve da i nadalje još jače i odlučnije pratimo i pridržavamo se mjera, uputa i preporuka nadležnih institucija u cilju sprečavanja širenja bolesti.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.