Get Adobe Flash player

Život usprkos Korona virusu


Pandemija korona virusa koja je zahvatila gotovo sve zemlje svijeta, nije mimoišla ni nas. Način života promijenio nam se iz temelja. Povukli smo se u kuće, nema više dječje igre na igralištima, druženja na javnim površinama, glavna preokupacija nam je koliko ima novooboljelih i kad ćemo se konačno vratiti normalnom životu. Usprkos svemu tome život nije stao, nego baš naprotiv mnogi od nas odradit će sve one poslove koje smo stavljali sa strane i koji su mogli čekati.

Jedan od takvih poslova je bio i uređenje staze u Radobojskom trnacu. Naši najmlađi mještani koji se druže u trnacu iznenadit će se novom stazom prema nadstrešnici u trnacu. Mještani Kraljevca Radobojskog kada sve ovo prođe, moći će se sigurnije kretati preko mostića u njihovom mjestu jer je obala ispod istog obložena kamenom i spriječeno je daljnje urušavanje zemlje.

Nogostupi i javne površine u našoj općini bit će i usprkos korona virusu očišćene i spremne čekati naše mještane da se ponovno kreću njima.

Ususret uskrsnim blagdanima koji su pred nama, ove godine postavili smo tri pisanice - u centru općine, kod župne crkve i kod Hiže vinove loze. Simbolika jajeta kao izvora života i ove godine nam više nego inače daje vjeru i nadu u bolje sutra.

Sa vjerom i nadom da ćemo se u skoro vrijeme vrati normalnom životu, vjerujemo da je svako od nas iz svega ovoga izvukao neku pouku i da ćemo nakon svega ovoga biti bolji ljudi, prije svega jedan prema drugome, a onda i prema prirodi koja nas okružuje.

  • foto_1
  • foto_2
  • foto_3
  • foto_4
  • foto_5
  • foto_6

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.