Get Adobe Flash player

Izdavanje propusnica - priopćenje


Poštovane mještanke i mještani

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 08. travnja 2020. godine donio je Odluku o dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, kojom je omogućeno da se na području hrvatskih županija uvede liberalniji sustav propusnica, odnosno, kojom se građanima dopušta kretanje bez propusnice između općina i gradova koji su prostorno povezani u jedinstvenu cjelinu, a sve sa ciljem da im se olakša svakodnevni život.

Sukladno tome, Krapinsko - zagorska županija istog je dana predložila gradovima i općinama na području županije da zaključe sporazume, kojima bi se omogućilo navedeno liberalnije kretanje stanovništva, što su pojedine općine i gradovi i prihvatili.

No, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, u subotu, 11. travnja 2020. godine izdao je novu Uputu o načinu dostave i primjeni sporazuma koje zaključe jedinice lokalne samouprave radi zajedničkog obavljanja poslova civilne zaštite, kojom je određeno da se sporazumi mogu potpisati samo na temelju odluka predstavničkih tijela. Stoga, potpisani spomaruzimi stavljaju se van snage i ne primjenjuje se do daljenjeg.

Priopćenje Krapinsko-zagorske županije vezano uz izdavanje propusnica i stavljanja van snage potpisanih sporazuma može vidjeti na sljedećoj poveznici.

Priopćenje Krapinsko-zagorske županije - Propusnice

Temeljem prethodno navedenoga obavještavamo Vas da svi Vi koji imate opravdani i nužni razlog za napuštanjem svojeg mjesta prebivališta, a koji je u nadležnosti Stožera civilne zaštite Općine Radoboj da možete i nadalje uputiti zahtjev za izdavanje e-Propusnice na način kako je to bilo definirano u proteklom vremenu. Detalje oko predaje zahtjeva i izdavanje e-Propusnica možete pogledati na sljedećoj poveznici

"Stožer civilne zaštite Općine Radoboj - izdavanje ePropusnica"

 

Ostanite doma, čuvajte sebe i svoje bližnje!

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.