Get Adobe Flash player

Aktivnosti Društva Naša djeca Radoboj


Društvo Naša djeca Radoboj i Udruga Smiješak iz Krapine potaknuti trenutnom situacijom epidemije corona virusom, pokrenuli su u ovom mjesecu, u kojem se obilježio Međunarodni dan dječje knjige, projekt on line čitanja priča za djecu pod imenom „Čiča-miča“. Projekt se provodi na društvenim mrežama Facebook stranica Društva Naša djeca Radoboj i Udruge Smiješak iz Krapine.
Za male i velike knjigoljupce 18. travnja objavljena je prva priča pod imenom "Strašno strašna priča" autorice Ane Đokić i ilustratora Dušana Pavlića iz serije knjiga izdavača Kreativna mreža.
Sveukupno će biti na taj način pročitano 8 priča koje će se objaviti svake subote, zaključno s zadnjom pričom koja će biti objavljena 6. lipnja.
Zadatak je za djecu da se sluša priča i da se postavi crtež pod temom pročitane priče u komentar ispod objave. Najkreativniji crteži biti će i nagrađeni lijepim nagradama.
Organizatori projekta pozivaju sve facebook prijatelje da priče dijela svim zainteresiranim, jer već sada imaju jako veliki odaziv, njihova je prva priča pregledana više od 1 200 puta.
S nestrpljenjem iščekujemo njihovu sljedeću priču.

  • Foto_1
  • Logo_DND_Radoboj
  • Logo_Udruga_Smiješak
  • Naslovnica_Strašno_strašna_knjiga

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.