Get Adobe Flash player

Odluke Stožera CZ RH od 4. svibnja 2020.


Stožer civilne zaštite 4. svibnja 2020. donio je Odluku o korištenju dječjih igrališta i otvorenih sportskih igrališta te načinu bavljenja rekreativnim sportom na otvorenom za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o načinu održavanja pogreba i posljednjih ispraćaja i Odluku o izmjenama i dopuni Odluke o mjerama prilikom sklapanja braka i životnog partnerstva.

  • Dječja igrališta, otvorena sportska igrališta te drugi sportski sadržaji na otvorenom mogu se koristiti uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera te posebnih preporuka i uputa koje Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavljuje na svojim mrežnim stranicam.
  • Pogrebi, posljednji ispraćaj i polaganje urne mogu se održavati u krugu obitelji i predstavnika vjerske zajednice, uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa koje Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavljuje na svojim mrežnim stranicama.
  • Sklapanje braka, u građanskom ili vjerskom obliku, te sklapanje životnog partnerstva održava se isključivo u krugu obitelji i svjedoka te predstavnika službene osobe ili predstavnika vjerske zajednice, uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa koje Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavljuje na svojim mrežnim stranicama.

Odluku o načinu korištenja dječjih igrališta 

 Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o načinu održavanja pogreba 

 Odluku o izmjenama i dopuni Odluke o mjerama prilikom sklapanja braka 

Nastavno na prethodno navedene Odluke Hrvatski zavod za javno zdravstvo donio je detaljnije preporuke za provođenje istih, a u svrhu smanjenja širenja infekcije, posebno zaštite imunokomprimitiranih osoba te osoba s kroničnim bolestima i starije životne dobi koji su u riziku za razvoj teškog oblika bolesti;

 Preporuke - dječja igrališta i rekreativno bavljenje sportom 

 Preporuke - pogrebi

 Preporuke - vjenčanja

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.