Get Adobe Flash player

Nastavak aktivnosti Društva Naša djeca Radoboj


Društvu “Naša djeca“ Radoboj i udruzi “Smiješak“ iz Krapine pridružio se još jedan član, Općinska knjižnica Bedekovčina u projektu pričaonice Čiča Miča. Projekt Čiča Miča ima za cilj u ovom, drugačijem vremenu, pokazati da čitanje može biti itekako zanimljivo i inspirativno, te da ag možemo ostvariti i digitalno!

Projekt se provodi na Facebook stranicama Društva “Naša djeca“ Radoboj, Udruge “Smiješak“ i Općinske knjižnice Bedekovčina.
Do sada su pročitane 4. predivne priče iz serije knjiga Kreativna mreža&Knjiga u centru. Za male i velike knjigoljupce 18. travnja je objavljena prva priča pod nazivom “Strašno strašna priča”, autorice Ane Đokić i ilustratora Dušana Pavlića“, zatim druga priča „Začarana šuma“ autorice Željke Mezić, treća priča „Moj tata se smanjuje“ autorice Eme Pongrašić. Priča „Moj tata se smanjuje“ je izuzetan književni rad koji je dobio međunarodno priznanje „WHITE RAVENS 2019“, što čini njeno drugo priznanje i to međunarodno (uz Časnu listu IBBY-ja). Četvrta i zadnja dosada objavljena je priča „Zvjezdano dijeta“ autora Vane Kosturanova.
Sveukupno će na taj način biti pročitano osam priča koje će se objavljivati svake subote. Zadnja će priča biti objavljena 6. lipnja 2020.
Zadatak je za djecu (do 8. godina) da slušaju priču i da postave crtež pod temom pročitane priče u komentar ispod objave na društvenim mrežama svih članova. Najkreativniji crteži bit će i nagrađeni.
Organizatori projekta pozivaju sve Facebook prijatelje i one buduće da se priključe aktivnosti i da slušaju priče popraćene ilustracijama i dijele svim zainteresiranima, jer već sada imaju jako veliki odaziv.
Pozivamo Vas sve čitajmo on line i budimo kreativni!

  • slike naslovnica priča 2
  • slike naslovnica priča

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.