Get Adobe Flash player

Odluke Stožera CZ RH od 10. svibnja 2020.


Sukladno povoljnoj epidemiološkoj situaciji te najavi ublažavanja mjera, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je četiri odluke.

  • od ponedjeljka, 11. svibnja, ukida se zabrana privremenog napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH. To znači da za putovanje u drugi grad ili općinu više ne trebate e-propusnice. Od odluke je izuzet otok Brač, na kojem te mjere - zbog izbijanja žarišta bolesti COVID-19 na otoku - i dalje vrijede.
    Cjelovitu odluku pročitajte OVDJE!
  • Odluku vezanu uz mjere za otok Brač pročitajte OVDJE!
  • od ponedjeljka, 11. svibnja mijenja se i odluka o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja. Od 13. svibnja sva vježbališta i teretane mogu raditi, a bazeni mogu početi s radom od 18. svibnja. Omogućava se okupljanje do 40 osoba na jednom mjestu. Cjeloviti tekst odluke pročitajte OVDJE!
  • od ponedjeljka, 11. svibnja, omogućava se i međugradski cestovni, te željeznički promet. Cjelovitu odluku pročitaje OVDJE!

Nastavno na prethodno donesene Odluke i čitav niz mjera i uputa usmjerenih na relaksaciju stanja uzokovanih epidemijom COVID-19 i nadalje pozivamo sve mještane da "OstanuOdgovorni"

 

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.