Get Adobe Flash player

Ljetna škola informatike, sporta i mašte


Skupina mladih ljudi, učenika i studenata na inicijativu našeg mladog Radobojčana Tina Macana i Društvo Naša djeca Radoboj organizira prvu po redu Ljetnu školu informatike, sporta i mašte u Radoboju. Besplatna Ljetna škola održati će se u Osnovnoj školi Side Košutić u periodu od 13. do 18. srpnja 2020. godine. Ukupno će šest predavača polaznike Ljetne škola provesti kroz ukupno šest radionica, to su: Uvod u programiranje, Uvod u izradu web stranica, Osnove računalne obrade fotografija, Sportiva pozitiva, Čaraonica i No stres dođi na ples. Svaka će radionica trajati pet dana po dva sata dnevno, a iste će biti raspoređene kroz cijeli dan, tako da se svatko može uključiti svim radionicama koje ga interesiraju. U jutarnjem terminu (od 11:00 do 13:00 h), održavati će se radionice pod nazivom Uvod u programiranje i Čaraonica. U popodnevnom terminu (od 14:00 do 16:00 h), održavati će se radionice pod nazivom Uvod u izradu web stranica i No stres, dođi na ples, a u večernjem terminu (od 17:00 do 19:00 h), održavati će se radionice pod nazivom Osnove računalne obrade fotografije i Sportiva pozitiva.
Završnica Ljetne škole informatike, sporta i mašte održati će se u subota, 18. srpnja na igralištu Osnovne škole Side Košutić Radoboj, gdje nas očekuju razne ekipne sportske igre, nastup AKUD Ženskog kazališta Gornje Jesenje, prezentacija učeničkih radova i podjela nagrada.
Za sve polaznike Ljetne škole informatike, sporta i mašte, a i one najbolje i najkreativnije, osigurane su vrijedne nagrade kao što su jednodnevno kupanje u Aqua Vivaeu Krapinskim Toplicama, jednodnevno kupanje na moru i još puno vrijednih nagrada.
Cilj je ovih radionica koje će se po prvi puta provoditi u Radoboju ponuditi nove sadržaje kroz ljetni period i potaknuti djecu na aktivnost i kreativnost.
Prijave se zaprimaju on line na web stranicu radoboj.ljetnaskola.com.

Ljetnu školu informatike možete pratiti i putem društvenih mreža.

Prijavite se i uključite u besplatnu Ljetnu školu informatike, sporta i mašte!
Vidimo se u što većem broju.

  • poster_1
  • prednjastrana_1
  • straznjastrana_1

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.