Get Adobe Flash player

Besplatne radne bilježnice i dodatni radni materijal


Općina Radoboj već nekoliko godina osigurava sredstva za školske udžbenike i radne bilježnice kako bi roditeljima djece koja pohađaju osnovnu školu na radobjskom području pomogla podmiriti barem dio obveza koje nastaju kod školovanja djece.

Kako se od prošle godine sredstva za nabavu školskih udžbenika osiguravaju u državnom proračunu, Općina Radoboj je zajedno sa Krapinsko-zagorskom županijom osigurala sredstva za nabavu radnih bilježnica. Osim toga, Općina Radoboj u suradnji sa Društvom naša djeca Radoboj osigurala je i nabavu dodatnog radnog materijala – likovnih mapa, atlasa i kutija za tehničku kulturu.

I u novoj školskoj godini 2020/2021 Općina Radoboj i Krapinsko-zagorska županija zajednički će financirati nabavu radnih bilježnica, a Općina Radoboj osigurati će i dodatni radni materijal (likovne mape, atlase i kutije za tehničku kulturu) pa će radobojski osnovnoškolci odnosno njihovi roditelji sa jednom obvezom manje krenuti na ljetne praznike i zasluženi odmor.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.