Get Adobe Flash player

Počeli radovi na izgradnji odmorišta za bicikliste


Krapinsko-zagorska županija intenzivno radi na razvoju cikloturističke infrastrukture te je u posljednjih nekoliko godina provela niz projekata u sklopu kojih su trasirane ključne biciklističke rute s pratećom signalizacijom, izrađene su biciklističke karte, a još uvijek su u tijeku i uređenja više biciklističkih odmorišta. Jedno takvo odmoriše upravo se uređuje u općini Radoboj.
Odmorište će se urediti na k.č. 2143/4, k.o. Radoboj, uz lokalnu cestu 22089 Gorjani Sutinski (Ž2257) – Gornja Šemnica (Ž2122) u neposrednoj blizini Muzeja Radboa, Hiže vinove loze, Centra za prirodu Zagorje i Radobojskog trnaca.
Tipsko odmorište je dimenzija 2,60 x 4,50 m, te ima zaklon od sunca, vjetra i kiše. Osim zaklona sadrži i stalak za bicikle, servisne stupove, pametne klupe s punjačima za mobitel, info tablu te brojač biciklista.
Brojni zaljubljenici bicikliranja osim što će uživati u ljepotama radobojskog kraja sada će imati i osigurano mjesto za odmor.

  • Foto_1
  • Foto_2
  • Foto_3

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.