Get Adobe Flash player

Dječji program Radobojskih ljetnih događanja


U Radoboju se u petak, 24. srpnja s početkom u 13:00 sati održao Dječji program za naše najmlađe u sklopu Radobojskih ljetnih događanja 2020.
Događanja su se odvijala na otvorenom, u tradicijskom travnjačkom voćnjaku, Radobojskom trnacu, gdje su se prvo djeca, polaznici Dječjeg vrtića Škrinjica pod vodstvom Dijane Hršak, ravnateljice Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode KZŽ upoznala sa 6 različitih eksponata didaktičkih elemenata koji čine „Zelenu učionicu“ namijenjenu održavanju škole u prirodi za djecu. Nakon upoznavanja sa zanimljivim sadržajem i aktivnog sudjelovanja u stjecanju znanja o biljkama i životinjama koje nastanjuju prostor Radoboja, djecu su sudjelovala u kreativnoj radionice „Mrljek i Prljek“ autorice i spisateljice Jelene Pervan. Uz smijeh, zabavu i crtanje rođendanskih poklona za zločeste bakterije, Mrljeka i Prljeka, djecu su ponovila pravila o važnosti provođenja higijenskih navika i uživala u nastupu.
Društvo Naša djeca Radoboj kao suorganizator Dječjeg programa Radobojskih ljetnih događanja 2020. provodi niz projekat, a u razdoblju od travnja do lipnja ove godine provodilo je s partnerima projekt „Čiča Miča“, projekt čitanja priča on line. Nastavak projektnih aktivnosti i daljnje promicanje čitalaštva predstavljeno je od strane predsjednice Društva Naša djeca Radoboj Ivane Hazulin Pospiš postavljanjem Kućice za knjige u nadstrešnici u Radobojskom trnacu. Povodom poticanja čitanja predsjednica je ujedno uručila Dječjem vrtiću Škrinjica dvije slikovnice za aktivno i kreativno sudjelovanje u projektu „Čiča Miča“.Od sada i pod motom “posudi, pročitaj, podijeli, vrati, doniraj i čuvaj” mali čitači i svi drugi ljubitelji knjige mogu posuditi knjige, ali isto tako i donirati nove knjige u Kućicu za knjige u Radobojskom trnacu.

  • Foto_1
  • Foto_10
  • Foto_2
  • Foto_3
  • Foto_4
  • Foto_5
  • Foto_6
  • Foto_7
  • Foto_8
  • Foto_9

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.