Get Adobe Flash player

Konstituirajuća sjednica Savjeta mladih


Nakon provedenog javnog poziva za isticanje kandidature za članove i zamjenike članova Savjeta mladih, Općinsko vijeće Općine Radoboj je na sjednici održanoj dana 25.09.2020. donijelo odluku o izboru članova V. saziva Savjeta mladih Općine Radoboj, prema kojoj su u Savjet mladih izabrani članovi: Macan Tin, Florjan Gabrijela, Topolovec Nikola, Haldek Helena i Fruk Marko, te zamjenici članova: Sajko Antonio, Cerovec Luka, Topolovec Luka, Broz Ana i Pospiš Veronika.

Novoizabrani članovi Savjeta mladih Općine Radoboj su u subotu, 3. listopada 2020.godine u Radoboju održali konstituirajuću sjednicu na kojoj su izabrani predstavnici Savjeta mladih. Helena Haldek novoizabrana je predsjednica Savjeta mladih, za podpredsjednika je izabran Antonio Sajko, za tajnicu Ana Broz. Savjet mladih je na sjednici usvojio Poslovnik o radu Savjeta mladih i donio zaključak da će se članovi Savjeta mladih aktivno uključiti i pomoći u provedbi događanja u organizaciji Općine Radoboj.

Na konstituirajućoj sjednici Savjeta mladih prisustvovao je i općinski načelnik Anđelko Topolovec koji je čestitao novoizabranim članovima, ukratko uputio članove Savjeta u rad te naveo aktivnosti koje su u djelokrugu rada Savjeta mladih. Općinski načelnik je istaknuo da očekuje dobru suradnju Savjeta mladih sa općinskim tijelima, da očekuje konstruktivne prijedloge, ali i kritike na rad Općine Radoboj te pomoć u stvaranju vizije razvoja općine koja bi zadržala mlade ljude na ovim prostorima, zadovoljne sa opremljenošću infrastrukturom i sadržajem koji se nudi u našoj općini.

  • Savjet mladih_20

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.