Get Adobe Flash player

Predstavljen projekt "Aktivni i nakon 65-e!"


 

Općina Radoboj predstavila je u četvrtak, 15. listopada u 13:00 sati u DVD-u Radoboj projekt Aktivni i nakon 65-e!

Predstavljanju su nazočili uz nositelja projekta Općinu Radoboj, partneri; Centar za socijalnu skrb Krapina, Gradsko društvo Crvenog križa Krapina i Muzej Radboa, te budući korisnici projektnih aktivnosti; umirovljenici i osobe starije od 65 godina s prostora Radoboja. Predstavljanju su nazočili i predstavnici medija.
Korisnicima su predstavljene dnevne aktivnosti odobrenog projekta „Aktivni i nakon 65-e!“ koje će trajati dvije godine i u potpunosti se financiraju iz sredstava Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.476.024,37 kuna.

Neke od aktivnosti obuhvaćene ovim projektom su:
- sportsko - rekreativne radionice,
- usluge fizioterapeuta, frizera i vježbanja u vodi u Krapinskim Toplicama,
- raznovrsne kreativne, likovne i keramičarske radionice,
- kulinarske radionice,
- kazališne i filmske predstave u Krapini,
- informatičke radionice o uporabi moderne tehnologije,
- ekskurzije diljem Hrvatske.

Nakon predstavljanja projekta korisnici su razgledali i prostorije namještene i uređene za potrebe ovog projekta, a koje će biti njima na raspolaganju. Najviše ih se dojmila soba za vježbanje i prostor u kojem mogu boraviti i družiti se, čitati dnevne novine, časopise, raznovrsne revije, gledati televiziju te korisno i kvalitetno iskoristiti svoje slobodno vrijeme.
Za provedbu dnevnih aktivnosti biti će zadužen voditelj dnevnih aktivnosti i asistent voditelja dnevnih aktivnosti koji će objavljivati mjesečni plan aktivnosti na koje će se svi korisnici moći odazvati.

Plan će se objavljivati na internetskim stranicama Općine Radoboj i na oglasnoj ploči DVD-a.

Općina Radoboj uz potporu Europskog socijalnog fonda želi ostvariti povećanje kvalitete života osoba s navršenih 65 godina i više pružanjem cjelovitih sadržaja namijenjenih mještanima Radoboja. Tako će se omogućiti njihovo uključivanje u život zajednice, rad na korist dobrobiti zajednice, te dobrovoljno uključivanje u zanimljive, korisne i nadasve atraktivne sadržaje koji su primjereni njihovim interesima i sposobnostima uz kvalitetno korištenje slobodnog vremena.

 • Foto_1
 • Foto_10
 • Foto_2
 • Foto_3
 • Foto_4
 • Foto_5
 • Foto_6
 • Foto_7
 • Foto_8
 • Foto_9
 • Ucinkoviti ljudski potencijali_BOJA

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.