Get Adobe Flash player

Klub alternativnih sportova Krapina


Poštovani sugrađani i sugrađanke, klub alternativnih sportova Krapina (KASK) kroz projekt Dani krapinskog sporta u sklopu tjedna kajkavske kulture Krapine organizira biciklističku utrku. Utrka će se voziti na području općina Radoboj (zaseok Kamenečki – oko Strahinjčice po požarnom putu do Brda Jesenjskog), Jesenje (šumski put sa Strahinjčice prema zaseoku Galovići, od zaseoka Šteheci do Donjeg Jesenja i kroz kal prema Maclju), Đurmanec (od tunela Frukov krč prema Loborščaku, Smiljanovoj grabi i prema Lupinjaku zaseok Grilci, Bregi kostelski – Putkovec, Podbrezovica kroz šumu do Brezovice, Petrovsko (kraj planinarskog doma “Ačkova hiža“ kroz šumu do ostataka kapelice Tri Kralja) i grada Krapine. Tim putem bi zamolio građane tih općina da malo pripaze na bicikliste koji će se kretati po cestama, makadamskim putevima i šumama tih općina. Staza će biti označena sa žutim strelicama, trakama po drveću i putokazima i obavijestima za vozače na cesti preko kojih prolaze biciklisti.


Zamolio bi Vas da se ne trgaju ili okreću znakovi da slučajno natjecatelji ne odu u krivom smjeru pošto ima natjecatelja iz cijele Hrvatske i ne poznaju teren. Početak utrke je 05.09.2021. s početkom u 9.00 sati kod osnovne škole August Cesarec. Pozivam sve zainteresirane, koji vole taj oblik rekreacije da nam se pridruže na startu/cilju ili uz stazu te bodre naše natjecatelje.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na razumijevanju.

  • Mala neandertalka
  • Velika neandertalka
  • preuzmi

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.