Get Adobe Flash player

"Kreativno online"


Kreativno online-prijave za online likovnu radionicu u tijeku

Monika Hršak, naša radobojska umjetnica poziva Vas da se prijavite na online likovne radionice za djecu i mlade do 25 godina i za starije od 54 godine s područja Radoboja i okolice.

Prijave i odabir željenih radionica odvijati će se putem web stranice www.kudzagorec.hr.  Prijaviti se možete do 1. rujna 2021. godine.

U izborniku stranice svi zainteresirani odabiru link Prijavnice za radionice sukladno svojoj dobi (do 25 godina- link: https://kudzagorec.hr/prijavnica-za-djecu-i-mlade-do-25.../, stariji od 54 godine- link: https://kudzagorec.hr/prijavnica-za-osobe-starije-od-54.../), popunjavaju prijavnicu i odabiru željenu radionicu ili više radionica. Nakon obrade prijavnica, buduće polaznike radionica kontaktirati će putem maila voditeljica radionica i kreće se sa radionica

 

 Monika Hršak - najava "Kreativno online"

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.