Get Adobe Flash player

Budite kreativni i svestrani !


Kreativno online naziv je projekta KUD-a „Zagorec“ Radoboj koji se provodi u partnerstvu s Općinom Radoboj i Muzejom Radboa. Jednogodišnji projekt Kreativno online namijenjen je mladima do 25 godina i starijima od 54 godine i s područja Radoboja i okolice čiji su interes likovna, dramska, glazbena, kiparska, filmska i razna druga kreativna i kulturna područja.
Ovim putem pozivamo Vas da se uključite u besplatne online aktivnosti i steknite neformalna znanja iz likovne, dramske, glazbene i filmske umjetnosti, kulturne baštine i još puno,puno zanimljivih i kreativnih radionica koje Vas očekuju na video platformama!
Radionice će voditi stručni i poznati voditelji! Na radionice glume za mlade ovim putem poziva Vas glumica Dea Presečki!

Prijave i odabir željenih radionica odvijati će se putem web stranice www.kudzagorec.hr.  Prijaviti se možete do 1. rujna 2021. godine. U izborniku stranice svi zainteresirani mladi do 25 godina odabiru link Prijavnice za radionice sukladno svojoj dobi (do 25 godina), popunjavaju prijavnicu i odabiru željenu radionicu ili više radionica. Nakon obrade prijavnica, buduće polaznike radionica kontaktirati će putem maila voditeljica radionica i kreće se sa radionica!
Budite i vi dio projekta Kreativno online, prijavite se na besplatne online radionice i budite svestrani!

 Dea Presečki - najava "Kreativno online"

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Korona virus

corona

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.