Radobojski umirovljenici u Karlovačkoj županiji


Druženje s vršnjacima te kvalitetno i ispunjeno provođenje slobodnog vremena predstavljaju svrhu projekta „Aktivni i nakon 65-e!“ kroz koji se za umirovljene mještane Općine Radoboj organizira niz besplatnih aktivnosti kojima se nastoji obogatiti njihova svakodnevica te unijeti dinamika u njihov život.
Na tome tragu, u utorak, 24. kolovoza, uspješno je realizirana ekskurzija u Karlovačku županiju. Program ekskurzije uključivao je razgled Zavičajnog muzeja u Ozlju, posjet i druženje u Gradskom društvu Crvenog križa u Karlovcu, ručak te razgled stare gradske jezgre Karlovca i kulturno-povijesnih znamenitosti grada Karlovca.
Zadovoljstvo te sreća na licima brojnih polaznika potvrda su uspješno realizirane ekskurzije. U rujnu je planirana organizacija nove besplatne ekskurzije gdje će se posjetiti kulturne i prirodne znamenitosti Ličko-senjske županije. Više informacija o projektu možete doznati na internetskoj stranici Općine Radoboj www.radoboj.hr i na društvenim mrežama.

  • Slika_1
  • Slika_2
  • Slika_3
  • Slika_4
  • Slika_5
  • Slika_6

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.