Radne bilježnice za učenike OS Side Košutić


Općina Radoboj je i ove godine u proračunu osigurala sredstva za nabavu radnih bilježnica i dodatnog radnog materijala za sve učenike koji pohađaju Osnovnu školu Side Košutić Radoboj u školskoj godini 2021./22. Za nabavu dodatnih radnih materijala, a koji uključuju likovne mape, zbirke zadataka, kutije za tehnički i geografske atlase, sredstva je osigurala Općina Radoboj, dok su za nabavu radnih bilježnica sredstva osigurale Krapinsko-zagorska županija i Općina Radoboj u jednakim iznosima.

Radne bilježnice i dodatni radni materijali dočekat će učenike u njihovim klupama prvog dana početka nove školske godine.

Općina Radoboj već osmu godinu zaredom osigurava sredstva za nabavu radnih bilježnica i udžbenika kako bi roditeljima djece koja pohađaju Osnovnu školu Side Košutić Radoboj pomogla podmiriti barem dio obveza koje nastaju kod školovanja djece.

  • Foto_1
  • Foto_2

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.