Aktivnosti projekta Kreativno online


Kreativno online naziv je projekta KUD-a „Zagorec“ Radoboj koji se provodi u partnerstvu s Općinom Radoboj i Muzejom Radboa. Jednogodišnji projekt Kreativno online namijenjen je mladima do 25 godina i starijima od 54 godine i s područja Radoboja i okolice čiji su interes likovna, dramska, glazbena, kiparska, filmska i razna druga kreativna i kulturna područja.
S projektnim aktivnostima ulazimo u samu završnicu u kojoj su organizirana 4. online susreta s književnicima. Prošli smo se tjedan družili s Melitom Rundek i Jadrankom Bitencom, koji su za učenike 1.a i 7.b razreda Osnovne škole Side Košutić Radoboj pripremili razne aktivnosti i izlaganja svojih brojnih knjiga. Za ovaj tjedan organizirani su online susreti s Ratkom Bjelčićem za predškolarce Dječjeg vrtića Škrinjica u Radoboju, 10. ožujka 2022., u četvrtak, u terminu od 10:00 h do 11:00 h i susreti s Gordanom Lukačić, za učenike 5. a razreda isti dan, u terminu od 11:00 h do 12:00 h.
Više informacija o projektu možete pronaći na internetskoj stranici www.kudzagorec.hr, a također se možete prijaviti na sudjelovanje u besplatnim online susretima s književnicima i drugim aktivnostima slanjem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost KUD-a „Zagorec“ Radoboj.

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak,
07:00 - 15:00

Projekt Aktivni i nakon 65-e

Projekt Kreativno online

Javno.Radoboj.hr

Proracun

NK Radoboj

Općina prijatelj djece

Legenda o dedeku i babici

Pristup staroj web stranici

Izjava o pristupačnosti

Izjava o pristupačnosti internet stranice Općine Radoboj

radoboj.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice radoboj.hr slažete se sa korištenjem kolačića.